For Rent Villa Florida

United States

Select youre language

Nederlands (NL)

Het weer in

Cannot get Kissimmee Florida location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

7660_golden-corral
all you can eat
 
Amerika en eten, dat is natuurlijk een geweldige combinatie!
Voor weinig geld kun je haast onbeperkt eten. Wij hebben dan ook onze favoriete restaurantjes.

*Outback. Is een top restaurant à la carte. Neem vooraf eens met z'n allen een blooming onion, heel apart en als hoofdgerecht is de blooming hamburger een aanrader.

*The Cheesecake Factory. Buiten gewoon lekker restaurant in de Mall at Millenia. Super veel keuze en onbeschrijfelijk lekker eten! Mijn absolute favoriet!

*Als je een avondje doorbrengt in Down Town Disney is het de moeite waard om een hapje te eten bij Wolfgang Puck Express (de kleine achterin Down Town). Daar hebben ze heel lekkere pasta's en broodjes Beef.

*Voor pizza's kun je terecht bij de Pizza hut, deze heeft echt heerlijke pizza's en een salade buffet. Een andere mogelijkheid is Cici pizza, dit is een buffet met allerlei verschillende pizza's en pasta's en natuurlijk ook toetjes.

*Een tip is om altijd de kortingsbonnen boekjes mee te pakken, in bijna ieder restaurant kun je bonnetjes inleveren voor korting.

Eet smakelijk!