For Rent Villa Florida

United States

Select youre language

Nederlands (NL)

Het weer in

Cannot get Kissimmee Florida location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Afstanden in autominuten

Vliegveld Orlando tot aan de villa ca. 30 minuten
Supermarkt (Walmart) ca. 2 minuten
Atlantische kust
ca. 60 minuten
Golf van Mexico ca. 75 minuten
Disney-parken ca. 15 minuten
Seaworld ca. 20 minuten
Universal Studio's ca. 25 minuten


Adres
       
U moet  op Schiphol uw eerste adres van bestemming  opgeven.
Houdt dus het adres van de villa bij de hand als u voor de balie op Schiphol staat. 


Bagage
Mede in het kader van brandstofverbruik hebben  alle Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen,  het gewicht dat u per koffer mag meenemen verlaagd naar 23 kg per koffer. Ook is het aantal koffers wat u mee mag nemen per persoon gewijzigd vanaf september 2009. Dit is per luchtvaartmaatschappij verschillend.  Zie voor verdere informatie  de website van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt.

Tip: Als u minder koffers dan het toegestane aantal meeneemt naar Amerika, is het wellicht handig om een lege sporttas mee te nemen in een van de koffers. Bijna altijd zijn de koffers " gekrompen" als u terug naar Nederland gaat. U heeft de sporttas dan hard nodig.


ESTA formulier aanvragen
Reizigers uit het buitenland die voornemens zijn om onder het Visa Waiver Programma naar de Verenigde Staten te reizen, zijn nu onderworpen aan aangescherpte veiligheidsverplichtingen. Alle in aanmerking komende reizigers die onder het Visa Waiver Programma wensen te reizen moeten toestemming aanvragen, U kunt dit doen via de volgende link: https://esta.cbp.dhs.gov  


Vanaf maart 2010 MOET u dit formulier bij de incheckbalie van de Luchthaven Schiphol tonen!!